Over Stukadoorsbedrijf Bakker

badkamer stukadoor betonlook

Wij zijn een stukadoorsbedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring, opgericht door Guido Bakker vanwege de liefde en passie voor het stucwerk.  Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround stukadoorsbedrijf dat voorziet in alle moderne en ambachtelijke vormen van het stucwerk.

Stukadoorsbedrijf Bakker is gevestigd in Broekpolder (Noord Holland) en vanuit hier rijden we altijd naar onze klanten toe. Geen afstand is ons te ver!

Wij informeren en begeleiden onze klanten over de werkzaamheden en op welke wijze of manier deze zullen worden uitgevoerd. Klanten krijgen altijd een duidelijke offerte met daarin de werkzaamheden en de kosten (dit voorkomt verrassingen achteraf!).

Service
Service staat bij Stukadoorsbedrijf Bakker hoog in het vaandel. Onze vakmensen zijn al jarenlang bekend in de stukadoorswereld en dragen de nodige ervaring met zich mee. We garanderen daarom echt vakmanschap en kwaliteit.

Garantie
Het vertrouwen van onze klanten staat altijd op plaats 1!

Voor al onze werkzaamheden gelden wettelijke garanties. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen die al jaren ervaring met zich meedragen. Hierdoor staat wij garant voor hoge kwaliteit van onze diensten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor vragen of om de mogelijkheden door te spreken.

Heb jij vragen of wensen? Vul onderstaand contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.