Specialist in stukadoorswerk

Met ruim 20 jaar ervaring weten wij waar we het over hebben, als het om stukadoorswerk gaat. Steeds vaker wordt ervoor gekozen om een stukadoor in te huren. Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag, maar vaak laat het resultaat te wensen over. Om nog maar te zwijgen van de rommel die je er dan van hebt, of hoeveel van je vrije tijd het je kost.

De tarieven van een professionele stukadoor zijn zeer acceptabel. Het is dus eigenlijk voor elk budget mogelijk om een klus in huis naar behoren uit te laten voeren. Daarom is er nog steeds zeer veel vraag naar stukadoors. Dan hebben we het natuurlijk wel over stukadoors die bewezen hebben wat ze kunnen, anders ben je nog duur uit. Kies daarom voor Stukadoorsbedrijf Bakker!

Waterdichte muren met Beal Mortex

beton mortex stukadoorDit is een waterdichte, zeer sterke cementstuc die bijzonder geschikt is voor het afwerken van muren in de badkamer en in keukens. Maar ook voor aanrechtbladen, vloeren en objecten als openhaarden, het terras of het zwembad.

Deze techniek is geschikt voor verwerking binnen en buiten, maar wordt meestal gebruikt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Je kunt de met Beal Mortex behandelde muren later gewoon met groene zeep reinigen.

Ornamenten plaatsen

ornamenten stukadoor amsterdam haarlemOrnamenten zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. Meestal wordt een ornament op het plafond geplaatst. Hiervoor wordt een speciale lijm gebruikt op basis van gips.

We zien tegenwoordig steeds vaker dat er in nieuwbouwhuizen ornamenten op het plafond geplaatst worden. Denk maar eens aan een mooie platte plafondplint of voor om de hanglampen, een mooi rozet. Dat geeft net dat beetje extra sfeer aan een strakke nieuwbouw woning.

Als je voor een ornament kiest, neem dan wel Stukadoorsbedrijf Bakker in de arm. Dan weet je tenminste zeker dat je later niet je ornament van de grond hoeft op te vegen!

Glad pleisterwerk

stukadoor haarlem amsterdam alkmaarDit is zeer strak afgewerkt stucwerk dat wordt toegepast als afwerking voor zowel wanden als plafonds. Glad pleisterwerk wordt handmatig of machinaal aangebracht. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een dunne gipsmortel-laag, die ervoor zorgt dat de muren en de plafonds spiegelglad en strak worden. Daarna zijn de muren en de plafonds geschikt om te schilderen of te sausen.

Spuitwerk

Je kunt je plafond laten sauzen of laten spuiten. Het verschil hiertussen is, dat spuiten met een spuitapparaat geschiedt en sausen met de hand.

Sauzen is natuurlijk ook optie, maar spuiten heeft een aantal voordelen:

  • Sneller
  • Je hoeft niet de hele ruimte te ontruimen
  • Betere dekking

Buitengevels stucen

Met name bij oudere huizen zie je nog wel eens dat de muren ‘doorslaan’. Door het verstrijken van de jaren worden de stenen en het voegwerk poreus. Met name de buitenmuren die zich aan de regenzijde (zuidwesten) van het huis bevinden.

Zo kunnen binnenshuis vervelende vochtproblemen ontstaan die, als er niets aan gedaan wordt, ook nog eens voor gezondheidsproblemen kunnen zorgen.

Je kunt het zelf zien aan de buitenkant van de muur na een fikse regenbui. De stenen die donker gekleurd blijven, houden het regenwater vast en zijn dus poreus geworden.

Hieronder een aantal van onze opgeleverde projecten

  • stukadoor-amsterdam-healthclub-great

  • stukadoor-bakker-kookhuis

  • stukadoorsbedrijf-bakker-huis

  • stukadoorwerk-great-amsterdam

Ben je op zoek naar een stukadoor in de regio van Haarlem, Amsterdam of Alkmaar?

Vul onderstaand formulier in of bel ons en we nemen zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvende afspraak!